A víz ereje

Mindannyian tudjuk, hogy előnyös dolog vizet inni, de tudta-e Ön, hogy…

A vér 92 %-a, a csontok 22 %-a, az agy 75 %-a és az izmok 75 %-a víz.

Jótékony hatásai az egészségre

Az elegendő mennyiségű víz fogyasztása…

Javíthatja általános egészségi állapotunkat és jó közérzetünket.
A víz segít fenntartani a vér mennyiségét, ami viszont fenntartja a kellő energiaszintet.

Segít egy sor különféle betegség elleni védekezésben.
Tanulmányok kimutatták, hogy lehetséges az összefüggés a nagy vízfogyasztás és az alábbi betegségek kockázatának csökkenése között: meghűlés, székrekedés, húgyúti fertőzések, vesekő, húgyhólyag-rák, mióma, nőgyógyászati problémák

Javíthatja megjelenésünket.
A víz utoljára a bőrbe jut el; ha a szervezet nem jut elegendő vízhez, azt a bőr minden más szervnél jobban megsínyli. A víz elősegítheti a bőr hidratálását, miáltal az:

Hozzásegíthet a fogyáshoz.
Az emberek gyakran összetévesztik a szomjúságot az éhséggel. A vízivás segíthet a teltségérzet kialakulásában, ezáltal csökkenti az evés utáni vágyat. Több energiát adhat a testmozgáshoz. Segíthet a test zsírlerakódásainak leépítésében.

Mennyi vízre van szükségem?

Az, hogy valakinek mennyi vizet kell naponta meginnia, több dologtól függ: a test méretétől, a fizikai aktivitás szintjétől, sőt az éghajlattól is – mivel a szervezet kemény munkát végez a test melegen vagy hidegen tartásához.

Általános irányelvként egy átlagos személynek naponta 2 és 2,5 liter közötti vizet kell meginnia ahhoz, hogy pótolja a nap során rendszerint elvesztett folyadékmennyiséget.

Vélt ellenvetések

1. Csak palackozott vizet vásárolok.

A palackozott víz drága és kényelmetlen utánajárni. Sok palackozott víznek feljavítják az ízét, a színét vagy a szagát, de a minőségéről összességében nem tudunk semmit.  Sok hulladékot termelünk vele.
2. Nagyon jó a helyi vízhálózat.
A legtöbb víztisztító berendezés jó vizet állít elő. Ugyanakkor a tisztításnál rendszerint klórt használnak. A hozzáadott klór vegyi reakcióra léphet a vízben lévő szerves anyagokkal, és fertőtlenítő melléktermékeket, például kloroformot, hozhat létre, melyek rákkeltő anyagok. A klórnak rossz íze lehet. Az által is gyengülhet a vízminőség, ha a víztisztító mű és az otthon között a víz korrodálódott vagy ólommal forrasztott csöveken halad át, vagy ha a víztartályt mikrobiológiai szennyezés éri.
3. Nálunk a víz tiszta és jóízű.
A víz külleme és íze alapján nem lehet megítélni, hogy fogyasztása nem jár-e együtt súlyos egészségügyi kockázatokkal.
4. Annyira sok víztisztító rendszer van a piacon, hogy zavarban vagyok, ha választanom kéne.
A víztisztító rendszer megválasztásának az alapjait képezzék megbízható harmadik felek kijelentései, és az ő kijelentéseik igazolása. Az eSpring állításait próbáknak vetették alá, melyeket az NSF International, egy víztisztítás terén vezetőnek tekintett szervezet, igazolt. Az eSpring víztisztító rendszer azon kevés rendszerek egyike, melyek igazoltan a 42., 53. és 55. számú NSF/ANSI szabványok alapján végzik tevékenységeiket. Az eSpring rendszer dokumentumokkal tudja alátámasztani, hogy több szennyező anyagot von ki a vízből, mint bármelyik másik NSF-tanúsítvánnyal rendelkező rendszer.

Miért az e-Spring?

 1. Tisztább, jobb ízű víz
  Az eSpring Víztisztító Rendszer legnyilvánvalóbb előnye, hogy nagy mértékben képes javítani a víz ízét, illatát és tisztaságát, amely azonnal megtapasztalható.
 2. Jobb vízminőség
  Az eSpring Víztisztító Rendszer csökkenti a potenciális káros szennyeződéseket és a vízben esetleg előforduló mikroorganizmusokat. Több, mint 140 különböző szennyeződést képes eltávolítani és több, mint 99,99%-át képes elpusztítani azoknak a baktériumoknak és vírusoknak, amelyek a vízben előfordulhatnak, ugyanakkor a vízben oldott, szervezetünk számára fontos ásványokat érintetlenül hagyja. Hormonmentes vizet hoz létre.
 3. Bizonyított teljesítmény
  Az NSF International (nsf.org) egy non-profit szervezet, amely a világ vezető független vizsgálati és tanusító szervezeteként tanusította, hogy az általuk eddig tesztelt UV/szénszűrő alapú rendszerek közül az eSpring csökkentette legnagyobb hatékonysággal a vizsgált szennyeződések mértékét.
 4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia
  Az eSpring Víztisztító Rendszer ötvözi a szabadalmaztatott szénszűrő és UV lámpa kombinációját, egy továbbfejlesztett elektronikus kijelzővel párosítva, ami folyamatosan jelzi a rendszer teljesítményét és informálja a felhasználót a működésről.
 5. Több éves kutatás
  Az eSpring Víztisztító Rendszer 20 évnyi kutatás eredménye. A kifejlesztésben résztvevő mérnököknek és kutatóknak több, mint 270 bejegyzett, illetve bejegyzés alatt álló víztisztító/kezelő szabadalommal rendelkeznek.
 6. Nagyobb kényelem, rugalmasság, gazdaságosság
  A palackozott vízzel szemben az eSpring Víztisztító Rendszer egy család teljes – ivásra és főzésre használt – vízigényét elégíti ki, egyenesen a csapból. A készülék mobilizálható, akár nyaralás során is biztosíthatja a megfelelő vízminőséget. Az eSpring Víztisztító Rendszer összesen 5000 liter vizet képes megtisztítani egy szűrővel.
 7. Takarékos: 1 év alatt 1 családi nyaralás árát tudjuk megtakarítan